mandag 30. august 2010

En får aldri nok

Hei! Igjen har jeg brukt penger på scrappefronten. Satt i går å bestilte en del ting på Papir-Hobby med en venninne. Det er en veldig grei side, som leverer trygt og raskt. Sist jeg bestilte tok det 3 dager fra jeg bestilte til den la i postkassa! Kan se for meg at det vil bli brukt en del penger der i fremtiden. Men ja, snikksnakk, kjøpte 7 promarker tusjer, har allerede fått dilla på dem. Og så kjøpte jeg noen blomster, man har jo aldri for mye blomster vel..?

Lagde meg en "scrappe-bøsse" her en dag. Den skulle bli flittig brukt til å putte på småpenger og små kontanter jeg har liggende. Og da skulle jeg kun bruke de pengene jeg har spart der til å handle nye scrappeting. Skal si et var vanskeligere enn jeg trodde... Får håpe jeg klarer å tvinge meg selv, for ellers må jeg gjøre noe drastisk med økonomien.

Nå skal jeg sette snuten mot tv-skjermen, snakkes senere en dag!

fredag 27. august 2010

Mitt første promarker kort!

Dagens tidsfordriv har gått til en hel dag med psykologi på skolen, som egentlig var helt grett. Da jeg kom hjem fant jeg det stemplet jeg satt å fargela med promarkes i går, så jeg tenkte jeg skulle lage et kort med det. Og et kort ble det jammen meg og. Så langt er dette det første stempelkortet fargelagt med promarkers. ... har en følelse av at det vil bli flere og!


Her er resultatet

Arkene er kjøpt på en lokal scrappebutikk, de er fra Maya Design. stempelet, tusjene og blomstene er fra papir-hobby.no :)

torsdag 26. august 2010

Litt av hva jeg lager

Dette er et helt nytt prosjekt for meg, men tror jeg begynner å få taket på det nå, er bare designet jeg må øve meg litt på!
Denne bloggen vil jo dreie seg alle mest om scrapbooking og det jeg lager. Ser frem til å starte med dette og håper alt vil gå rett frem uten kluss og problemer! Som scrapper lager jeg en del Lo'er, små ting som sko, barenvogner, bokser og albumer. Kort går det også en del i.

Kan jo vise litt av det jeg har laget tidligere :)

Noen eksempler på hva jeg driver med, som du ser så er jeg ikke like ivrig på kort-fronten. Jeg har kjøpt meg noen fine stempel og ProMarker tusjer så satser på at noen kort vil det bli fremover!

tirsdag 24. august 2010

Nybegynner..

Hei!

 Ja da var det min tur til å starte en av disse scrappe-bloggene. Har faktisk tenkt på det en stund men har aldri tatt skrittet før nå. Håper dette skal gå bra siden jeg aldri har brukt en slik blogg før.
Jeg vil vertfall prøve å oppdatere et par ganger i uken eller så mye jeg rekker. Det vil handle mest om scrapping og det jeg lager, oppskrifter og kanskje noen tips!

Jeg får gjøre mitt beste så får vi se hva det blir til.